Gewijzigd: 29 oktober 2012

gebruiksvoorwaarden


 
 

Nieuws


Mededeling van de Technische Commissie
"Het deelnemen aan de stages van Ezra Shihan wordt door hem en door de technische staf van de AFN gezien als onlosmakelijk onderdeel van je Aikido-ontwikkelling. Tijdens deze weekends krijg je net even datgene mee dat je vervolgens in je eigen dojo, tijdens je eigen trainingen, verder kunt uitdiepen. De stages zijn soms zwaar, soms fysiek zwaar, maar vooral mentaal zwaar. Ze vergen nogal wat van je. Maar ja, als je je Aikido wil ontwikkelen, dat vergt inderdaad nogal wat.

De laatste jaren zien we het aantal deelnemers aan weekendstages (en zomerschool) gestaag afnemen. Iedereen maakt daarin zijn/haar eigen keuzen. Immers, ieder van ons heeft te maken met allerlei factoren: gezin/familie, drukke baan, etc. Echter, de weekends met Ezra zijn meestal lang van te voren bekend, dus in de meeste gevallen is het toch een kwestie van plannen. We hopen dat we de dalende trend spoedig omzetten in een stijgende!"


Introductiecursus
Aansluitende aan de open les, kun je bij Jiki Shin Kan een introductiecursus volgen van 10 lessen, vanaf 14 september t/m 16 november op de vrijdagavond.
Meer info in deze folder en evt. kun je het inschrijfformulier hier vinden.


Leraaropleiding
Voor een aantal mensen binnen onze club was het de laatste tijd een beetje druk in verband met het voltooien. van hun NOC-NSF erkende leraar-opleiding. Dave en Djamal hebben hen LMA-2 en Piet Lagerwaard heeft zijn LMA-4 behaald.
Allen gefeliciteerd!!


Aikido T-shirts
Noriko van de Kaishinkan dojo heeft mooie Aikido-designs voor t-shirts gemaakt, waaronder ook t-shirts met het opschrift "Aikido Jikishinkan" in Japanse kanji. Je kunt ze hier en op de andere pagina's van deze site vinden.


Reguliere lessen vind je hier,
Overige activiteiten vind je hier.